Öppna föreläsningar

Gå själv eller ta med hela arbetsgruppen

Framgång – en uppskattad soloföreställning om hur du kan skapa bättre relationer

Mötet med andra människor kan ibland vara en utmaning, särskilt med de som inte är som du. Att ändå få mötet att bli framgångsrikt handlar många gånger om att våga utmana sig själv att pröva nya sätt att mötas på. 

Ta med dina arbetskamrater, familj och vänner till en kväll där ni kommer att få skratta åt er själva och era tillkortakommanden, men där ni också får en större förståelse för era olikheter och drivkrafter. Du kommer garanterat se världen med helt nya ögon efteråt.

Föreställningen Framgång har tidigare spelats för fullsatta hus på en Sverigeturné och nu visas den åter i Stockholm. Välkommen till en spännande och minst sagt ögonöppnande föreställning, Scalateatern, den 8 maj kl 19.00.

Pris: 425 kr. 

Make it work – en guide till fungerande relationer

Mötet med andra människor kan ibland vara en utmaning, särskilt med de som inte är som du. Att ändå få mötet att bli framgångsrikt handlar många gånger om att våga utmana sig själv att pröva nya sätt att mötas på. Den här föreläsningen ges i samarbete med Atikko – en av Skandinaviens största arrangörer av föreläsningar. Välkommen till en spännande och minst sagt ögonöppnande föreläsning.

Pris: 399 kr. Serviceavgift 20 kr tillkommer. Är ni ett företag som önskar köpa biljetter på faktura, vänligen ta kontakt med Atikko: kontakt@atikko.se

Örebro

16 maj kl. 18.30 Lokal: Conventum Club 700.  Boka här

Akademibokhandeln, inspirationsprat & boksignering

Boken MAKE IT WORK handlar om hur du kan få dina viktigaste relationer i livet att fungera. Till din partner, dina barn, dina vänner och kollegor. Träffa Annika på bokturnén, få din bok signerad och ta del av en inspirationsföreläsning.

Falun 20 mars kl 18.00 ANMÄLAN HÄR
Lund 11 april kl 19.00 ANMÄLAN HÄR

Boka Annika

För en föreläsning, workshop, inspirationsprat eller boksignering

Boka Annika ditt företag

Vill du boka Annika för en spännande föreläsning eller workshop?

Kontakta Johan Hamilton
Telefon: 0708-68 45 68
johan@hamiltongroup.se