Öppna föreläsningar

Lära för Livet

Skapa fokus tillsammans.
Ta fram kraften.

Att jobba länge tillsammans för något och sedan lyckas. Visst är den känslan oslagbar? Med fokus och uthållighet går det att förverkliga. Vem vill slösa energi på sådant som inte för oss framåt?

I den här föreläsningen får vi veta hur vi hittar och behåller ett gemensamt fokus och kraft att ta oss ända fram. Att vi har roligt på vägen är en stor bonus.

På jobbet är vi en samling individer, alla kompetenta inom våra respektive områden. Brist på kompetens är sällan något bekymmer på arbetsplatsen. Utmaningen är att få alla kompetenserna att samverka mot samma mål och skapa rätt koordinering och rytm av allas ansträngningar.

Att känna lust och kraft i arbetet

Behovet av att vårt arbete skapar värde och bidrar till hela organisationens förmåga ökar för varje år. Hur gör vi för att hålla samma fokus, men bidra med olika saker så att vi för verksamheten framåt? Att arbeta utan att uppnå resultat, eller att vissa arbetsinsatser kanske till och med motverkar varandra, är slitsamt. Vi vill vara effektiva och känna lust och kraft i arbetet.

Skapa flow

På samma gång bör vi inte alltid lämnas ensamma i prioriteringen av arbetsuppgifter – då skapas inte den samordning som behövs för att nå ända fram. I takt med att den traditionella chefsrollen som arbetsledare förändras, behöver vi i arbetsgruppen hitta sätt att samordna oss och hålla fokus utan att en chef pekar med hela handen. Genom gemensamt ansvar och prioriteringar kan vi skapa det ’flow’ som tar oss in i en positiv utvecklingskurva.

Turnéplan 2017
 Linköping

14 november kl. 13:00-16:00 Lokal: Collegium. Boka här


Gävle

21 november kl. 13:00-16:00 Lokal: Centralteatern. Boka här


Stockholm

23 november kl. 13:00-16:00 Lokal: Näringslivets hus. Boka här


Luleå

12 december kl. 12:30-15:30 Lokal: Kulturens hus. Boka här


Göteborg

14 december kl. 13:00-16:00 Lokal: Stenhammarsalen. Boka här

För bästa resultat, gå hela arbetsgruppen

Erbjudande: Gå 5 personer – betala för 4!
Pris: 795 kr ex moms.

Fika* och arbetsmaterial ingår i priset.

*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

Tändvätska team

Stora Måldagen 2018

Stockholm City Conference Centre
den-stora-måldagen 2018

Den stora måldagen går av stapeln den 18 januari 2018, ett fullspäckat program med seminarier från några av landets främsta talare och inspiratörer som ger sina bästa tips för en bra start på det nya året.

Annika håller den öppna föreläsningen ”Framgång”som handlar om hur du kan forma din inställning till framgång, identifiera dina styrkor och utveckla dig själv. Du får motivation, insikter och verktyg för att utveckla dina strategier så att du kan prestera ännu bättre och nå dina mål.

Syfte: Skapa bättre kundrelationer, nå ökad försäljning, arbetsglädje och välmående
Målgrupp: Företagare, chefer och medarbetare som vill ta ytterligare ett steg uppåt.

Fler öppna föreläsningar

Gå själv eller ta med hela arbetsgruppen

Boka Annika ditt företag

Vill du boka Annika för en spännande föreläsning eller workshop?

Kontakta Johan Hamilton
Telefon: 0708-68 45 68
johan@hamiltongroup.se

Inspirationsprat & boksignering

MAKE IT WORK handlar om hur du kan få dina viktigaste relationer i livet att fungera. Till din partner, dina barn, dina vänner och kollegor. Träffa Annika på bokturnén, få din bok signerad och ta del av en inspirationsföreläsning.

Välj stad:

Linköping 14 November kl 19.00 – anmäl dig här.

Gävle 21 November kl 17.30 – anmäl dig här.