Framgång - showen som hjälper dig skapa bättre relationer med alla som inte är som du.

Föreställningen Framgång visas igen

Efter höstens och vårens utsålda föreställningar på Sverigeturnén är det nu dags att spela i Stockholm igen. Tisdag den 7 november kl 19.00 på Scalateatern i Stockholm står Annika på scenen och ger dig sina bästa tips.

Föreställningen bygger på fyra personlighetstyper. Eldröd, skogsgrön, havsblå och solgul. Varje färg motsvarar olika personliga egenskaper som vi alla har olika stora portioner av. Genom att lära sig läsa av sin omgivning och anpassa sin kommunikation efter mottagaren, kan du skapa bättre relationer, både hemma och på jobbet. Det kan vara ett sätt att nå framgång.

Biljetterna finns att köpa på Scalateaterns hemsida från den 14 augusti och framåt.

Föreställningen baseras på Annikas bok, Tändvätska, – om konsten att brinna utan att brinna upp. Det är en scenshow så fullspäckad med historier, tips och verkliga exempel att du efter den här kvällen kommer se världen med helt nya ögon.

Med fantastisk energi ger Annika dig tändvätskan som behövs för att du ska bli bättre på att ta emot kritik, identifiera dina styrkor och omfamna dina utmaningar.

Ta med dina arbetskamrater, familj och vänner till en kväll där ni kommer att få tillfälle att skratta åt er själva och få bättre förståelse för era olikheter och drivkrafter.

Kom ihåg! Framgång betyder inte samma sak för dig som det gör för någon annan.

Genialt!

Jag gillade de stillsamma reflekterande stunderna där Annika hade publiken fastnaglad och fullt fokus på henne och hennes viktiga budskap.

Roligt!

Igenkänningsfaktorn är hög och vi skrattade ikapp. En toppenkväll.

En kanonföreställning!

Annika är rolig, begåvad, klok och mitt i prick. Får team och grupper till insikt om att göra skillnad och förbättra. På riktigt.
Annika R Malmberg - Framgång