Annika R Malmberg 341 Foto: Magnus Ragnvid

Sveriges mest färgstarka talare

Annikas förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till av Sveriges mest uppskattade talare.

Platinum Speaker

Annika har över 25 års erfarenhet av att utbilda och föreläsa och är en av endast ett fåtal talare (och den enda kvinnliga talaren i Sverige) som lyckats uppnå nivån Platinum på Speakerrating.com

Ev av de bästa i Sverige  på att beskriva människors olikheter

Oavsett vad Annika talar om är hennes budskap att vi människor är olika, har rätt att vara olika och att vi ser på världen på olika sätt. Det här är något som de flesta inser och håller med om men ändå har så svårt att acceptera. Få kan som Annika på ett så underhållande men ändå respektfullt sätt beskriva våra olikheter och hur vi kan skapa fungerande relationer med alla “som inte är som jag”.

En egen föreställning

Annika har en bakgrund från teaterns värld och har under flera år också en egen föreställning som spelas för fullsatta hus med lysande recensioner. Vill du vara säker på att din talare både kan underhålla och gnistra på scen då är Annika rätt val.

Annika R Malmberg är författare till böckerna:
  • TÄNDVÄTSKA – Konsten att brinna utan att brinna upp
  • TA SKIT! Och gör det till guld
  • GULDLÄGE – Så lyckas du som säljare
  • MAKE IT WORK – en guide till fungerande relationer
Förutom att föreläsa och skriva böcker

Annika är VD för Hamilton Group. Hon var tidigare anställd på ISL – där hon under tretton år coachade ledare och säljare både i Sverige och utomlands.

Hon är certifierad i Insights Discovery som beskriver personlighetstyper genom färger. Modellen är validerad och godkänd av DNV-GL (Den Norske Veritas)  samt BPS (The British Psychological Society) Hon har certifikat i EQI, ett verktyg för att mäta och utveckla emotionell intelligens.

Annika tränar och tävlar  i mountainbike, terränglöpning och paddling tillsammans med sin man och kollega Johan Hamilton.

Chefnätverket Close - Utmärkt Talare

UTMÄRKELSER

Hösten 2018 ett av de högsta betygen i Sverige av oberoende SpeakerRating.com som under nio år har studerat 5000 talare.
“Annika är en platinum talare, en oerhört tekniskt skicklig talare – hon innehar den högst ackrediterade kvinnliga talaren i Sverige. Jag ser även en oerhörd potential i hennes unika och oerhört gedigna scenvana som sannolikt kommer att ge henne en Diamantackreditering i framtiden” säger David Phillips på SpeakerRating.com

Chefsnätverket Close har gett Annika utmärkelsen Utmärkt föreläsare. Något man får vid ett genomsnittsbetyg på minst 4,5 av maximalt 5, på alla genomförda uppdrag. Att få det höga betyget av de kunniga och kvalitetsmedvetna medlemmarna i Close är en bedrift som vi är stolta över. Close arrangerar 140 chefsevent per år.

Annika blev även 2016 nominerad som Årets talare på Talarforum och gick 2017 till final i Stora Målpriset. Annika har även fått utmärkelsen Årets eldsjäl för sitt ideella arbete med ungdomar och lärare i Huddinge kommuns Ung Företagsamhetsskolor.

Annika har medverkat i flera TV, radio och poddprogram. Här kan du lyssna till Annikas tankar om relationer, framgång, försäljning, entreprenörskap och mycket mer.

Hundpodden med Kicki & Fanny 2019: Lyssna här

Framstegskonceptet 2019: Lyssna här

Maratonpodden 2019: Lyssna här

Sälj & kommunikationspodden 2018: Lyssna här

Framgångspodden 2018: Lyssna här

Sunshinepodden 2018: Lyssna här

P4 Extra, 2017: Lyssna här 

Carrionpodden Sälj och framgångstips, 2017:  Lyssna här

Businesspodden, 2017: Lyssna här

Magnussonkroger.se, 2016: Lyssna här

House of Blossom, Blossom Tainton, Nytändning, 2015:  Lyssna här

Pressbilder på Annika