Annika R Malmberg Framgång

Sveriges mest färgstarka talare

Annikas förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning
gör henne till en av Sveriges mest uppskattade talare.

Annikas föreläsningar

I en tid då många anser att vi borde varva ned och ta det lugnt säger Annika precis tvärtom. Vi anstränger oss ofta för lite och ger oss sedan allt det bränsle vi behöver för att söka upp och ta oss an nya utmaningar – såväl på jobbet som privat.

Handfasta råd och verktyg som gör oss bättre på att kommunicera, samarbeta och presentera

Hennes föreläsningar är roliga och träffsäkra tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet.

Vi bjuds på hemligheterna bakom framgång, med handfasta råd och verktyg som gör oss bättre på att kommunicera, samarbeta och presentera. Vi får lära oss metoder för hur vi kan identifiera våra styrkor och uttrycka vad vi behöver.

Vi får tips om hur vi kan ge feedback utan att våra relationer går i baklås. Och vi får lära oss hur man kan vända motgångar och avundsjuka till vår fördel. Genom åren har tusentals personer, team, ledare och säljare blivit inspirerade till framgång.

Annika R Malmberg är författare till böckerna:
  • TÄNDVÄTSKA – Konsten att brinna utan att brinna upp
  • TA SKIT! Och gör det till guld
  • GULDLÄGE – Så lyckas du som säljare
  • MAKE IT WORK – en guide till fungerande relationer
En gedigen erfarenhet av att utmana, leda och förändra

Annika är VD för Hamilton Group, hon är både entreprenör och föreläsare. Hon var tidigare anställd på ISL – Institutet för Säljträning och Ledarutveckling där hon under tretton år coachade ledare och säljare både i Sverige och utomlands.

Hon är certifierad i den pedagogiska modellen Insights Discovery som beskriver personlighetstyper genom färger. Notera att modellen är validerad och godkänd av DNV-GL (Den Norske Veritas)  samt BPS (The British Psychological Society) Insights är inte det samma som DISC som har Marstons teorier som grund. Hon har certifikat i EQI, ett verktyg för att mäta och utveckla emotionell intelligens. Hon är också medlem i ATD Association för Talant Development.

Även utanför jobbet älskar Annika utmaningar. Hon tränar och tävlar i mountainbike, terränglöpning och paddling tillsammans med sin man och kollega Johan Hamilton.

Dessutom har Annika erfarenhet från teaterns värld. En erfarenhet som har gjort henne självklar, bekväm och gnistrande på scenen.

Chefnätverket Close - Utmärkt Talare

UTMÄRKELSER

Hösten 2018 ett av de högsta betygen i Sverige av oberoende SpeakerRating.com som under nio år har studerat 5000 talare.
“Annika är en platinum talare, en oerhört tekniskt skicklig talare – hon innehar den högst ackrediterade kvinnliga talaren i Sverige. Jag ser även en oerhörd potential i hennes unika och oerhört gedigna scenvana som sannolikt kommer att ge henne en Diamantackreditering i framtiden” säger David Phillips på SpeakerRating.com

Chefsnätverket Close har gett Annika utmärkelsen Utmärkt föreläsare. Något man får vid ett genomsnittsbetyg på minst 4,5 av maximalt 5, på alla genomförda uppdrag. Att få det höga betyget av de kunniga och kvalitetsmedvetna medlemmarna i Close är en bedrift som vi är stolta över. Close arrangerar 140 chefsevent per år.

Annika blev även 2016 nominerad som Årets talare på Talarforum och gick 2017 till final i Stora Målpriset. Annika har även fått utmärkelsen Årets eldsjäl för sitt ideella arbete med ungdomar och lärare i Huddinge kommuns Ung Företagsamhetsskolor.

Annika har medverkat i flera TV, radio och poddprogram. Här kan du lyssna till Annikas tankar om relationer, framgång, försäljning, entreprenörskap och mycket mer.

Sälj & kommunikationspodden 2018: Lyssna här

Framgångspodden 2018: Lyssna här

Sunshinepodden 2018: Lyssna här

P4 Extra, 2017: Lyssna här 

Carrionpodden Sälj och framgångstips, 2017:  Lyssna här

Businesspodden, 2017: Lyssna här

Magnussonkroger.se, 2016: Lyssna här

House of Blossom, Blossom Tainton, Nytändning, 2015:  Lyssna här

Pressbilder på Annika