Ledarskap

Ledarskap

Lär dig leda så det märks
SYFTE

Öka tempot i chefslinjen. Med bra coachning och tydligt ledarskap kan resultaten förbättras. Under ett par timmar får du tips på hur du kan leda så det märks.

Du och dina kolleger med ledaransvar kommer att få värdefulla tips och idéer om hur man kan utveckla ledarskapet och få ut ännu mer av medarbetarna. Det finns inga omöjliga människor – det finns bara olika människor som motiveras på olika sätt. Men en sak är säker, alla vill ha ett tydligt ledarskap.

Alla ledare, oavsett nivå, är viktiga nyckelpersoner inom verksamheten. En chefs viktigaste uppgift är att skapa resultat genom att se och utveckla medarbetarnas styrkor i verksamheten.

Ledare har både ansvar och makt att utveckla verksamheten och du som chef kan vara en god förebild genom att låta dina värderingar återspeglas i ledarskapet. Organisationer fungerar inte utan bra ledare. Alla tjänar på ett tydligt ledarskap.

INNEHÅLL
  • Vilka krav och förväntningar finns på en chef eller ledare idag?
  • Om trovärdighet och vikten av ett tydligt ledarskap
  • Grunderna i motivation och samarbete – vad behöver du kunna om mänskligt beteende för att det ska märkas på resultatet?
  • Tillämpning av så kallad aktiv förväntan – få andra att inse sin fulla potential och hur de kan växa med utökat ansvar och ditt förtroende
Med kunskaper i coachning och ledarskap kan du öka resultatet och få en starkare chefslinje. Skapa starka självständiga individer och team som verkligen gör jobbet. 

Föreläsningens innehåll

Tydlighet
Skapa tydliga krav och förväntningar

Trovärdighet
Så ökar du din trovärdighet

Samarbete
Få grunderna i motivation och samarbete

ledarskap

Självinsikt
Öka din självinsikt om hur du påverkar andra

Aktiv förväntan
Tillämpning av aktiv förväntan

Praktiska tips
Tips och råd för framgångsrikt ledarskap

Ledarskap för att nå framgång

Framgång Annika R Malmberg

Tillsammans med Annika som har lång erfarenhet av att träna chefer och ledare får du lära dig hur du stödjer dina chefer i att lyckas med sitt uppdrag.

Under sin tid på ISL – Institutet för Säljträning och Ledarskap var hon under flera år ansvarig för enheten Ledarutveckling. Annika erbjuder förutom föreläsningar i Ledarskap också workshops för ledningsgrupper, coaching och olika ledarskapsprogram. Samtliga av Annikas böcker passar mycket bra för ledare som vill växa i sin ledarroll. I samband med bokning av föreläsning kan vi erbjuda förmånliga mängdrabatter på alla våra böcker.


Kontakta Johan om du vill veta mer om vad Annika kan göra för era chefer, ledare och ledningsgrupper och vilken av hennes böcker som skulle passa bäst för dina chefer och ledare.

Johan Hamilton
0708-68 45 68
johan@hamiltongroup.se

Sagt av deltagare

avatar-she
Ida Bergeskans
Team Sportia

Träffsäker, inspirerande, personlig & alldeles, alldeles underbar!
En fantastisk föreläsning som vi aldrig ville skulle ta slut!

avatar-she
Angelica ”Albert” Albertsson  
Albert production

Med Annikas energi och kunskap kunde vi leverera den mest helgjutna chefsdagen någonsin. Det är tryggt att jobba med föreläsare som levererar på toppnivå.

avatar-he
Osay Rahimi
Akademiska sjukhuset

Efter föreläsningen förstod jag mig själv och andra mycket bättre. Jag fick ett helt annat tankesätt.