Relationsshowen

En humorföreställning av och med Annika R Malmberg i regi av Rachel Mohlin

Nu kommer en ny humorföreställning av och med Annika R Malmberg. Och regissör för showen är ingen mindre än komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de fördjupat och förnyat Annikas tidigare skapelser och iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som angår oss alla – relationer. 

Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och kanske en och annan aha-upplevelse. Annika kommer tillsammans med er denna kväll frikostigt bjuda på sina egna erfarenheter av just relationer med andra; tillkortakommanden, misstag men också de gånger det varit lätt och känts rätt.

Annika R Malmberg är föreläsaren, författaren, artisten som gjort sig känd för sina roliga och färgstarka scenframträdanden där hon pricksäkert lyckas tolka alla våra olika personligheter och egenheter. Få kan som hon på ett så målande och underhållande sätt beskriva hur olika vi människor kan se på livet och hur det påverkar oss både på jobbet och hemma.

Ta med dina arbetskamrater, din familj, din partner eller dina närmaste vänner. Vi lovar er en oförglömlig kväll. Kom ihåg! Människor är olika, har rätt att vara olika och du kan inte göra om någon annan. Men med den här showen i bagaget kommer ni kunna greja det. Relationen alltså.

Köp dina biljetter här:

31 mars 2020 Nöjesteatern Malmö – boka >>
1 april 2020 Scalateatern Karlstad – boka >>
20 april 2020 Reginateatern Uppsala – boka >>
28 april 2020 Forumteatern Linköping – boka >>
29 april 2020 Stenhammarsalen Göteborg – boka >>
4 maj 2020 Scalateatern Stockholm – boka >>

Vilken tajming!

Annika är enormt bra! Vilken tajming, perfekt scennärvaro och så hisnande kul.

Utstrålning!

En helt grym föreställning! Vi var helt tagna av Annikas utstrålning, rapphet och styrka.

Folkbildande!

Alla borde få en chans att lyssna på och se Annika. Det är folkbildande.