Relationsshowen

En humorföreställning av och med Annika R Malmberg i regi av Rachel Mohlin

Nu kommer en ny humor-föreställning av och med Annika R Malmberg. Och regissör för showen är ingen mindre än komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de fördjupat och förnyat Annikas tidigare skapelser och iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som angår oss alla – relationer.  Den 23 oktober och den 11 november kl 19.00 kommer Annika till Scalateatern i Stockholm. Till våren ger hon sig ut på en Sverigeturné. 

– Det är en dröm som går i uppfyllelse att få samarbeta med scenproffset Rachel Mohlin. Jag har länge följt hennes arbete och imponerats av hennes kreativitet, humor och vansinnigt roliga imitationer. Att vi hittade varandra är en ren lyckträff. Det uppstår magi under våra möten och hon utmanar mig på ett sätt som ingen annan gjort tidigare. Det är både oerhört läskigt och samtidigt väldigt tillfredsställande, säger Annika

Det här blir en show som sammanfattar mycket av det arbete som Annika är känd för att leverera. Men även om någon skulle känna igen vissa delar så kan vi garantera att de är värda att se igen. Det finns personer som berättar att de sett Annikas tidigare show mellan 5- 7 (!!) gånger. Varje gång har de tagit med sig nya medarbetare eller vänner. De vill att alla de känner ska få ta del av Annikas klokskap och humor.

– Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva. Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Det här leder till rätt komiska situationer där vi bokstavligen både springer och talar förbi varandra och krockarna låter sällan vänta på sig. Men ju mer vi lär oss om varandras olikheter desto lättare blir det att mötas på riktigt, säger Annika.

 

Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och kanske en och annan aha-upplevelse. Annika kommer tillsammans med er denna kväll frikostigt bjuda på sina egna erfarenheter av just relationer med andra; tillkortakommanden, misstag men också de gånger det varit lätt och känts rätt.

Annika R Malmberg är föreläsaren, författaren, artisten som gjort sig känd för sina roliga och färgstarka scenframträdanden där hon pricksäkert lyckas tolka alla våra olika personligheter och egenheter. Få kan som hon på ett så målande och underhållande sätt beskriva hur olika vi människor kan se på livet och hur det påverkar oss både på jobbet och hemma.

Ta med dina arbetskamrater, din familj, din partner eller dina närmaste vänner. Vi lovar er en oförglömlig kväll. Kom ihåg! Människor är olika, har rätt att vara olika och du kan inte göra om någon annan. Men med den här showen i bagaget kommer ni kunna greja det. Relationen alltså.

Vilken tajming!

Annika är enormt bra! Vilken tajming, perfekt scennärvaro och så hisnande kul.

Utstrålning!

En helt grym föreställning! Vi var helt tagna av Annikas utstrålning, rapphet och styrka.

Folkbildande!

Alla borde få en chans att lyssna på och se Annika. Det är folkbildande.