Relationsshowen

En humorföreställning av och med Annika R Malmberg i regi av Rachel Mohlin

Relationsshowen är en humorföreställning av och med Annika R Malmberg som spelats för fullsatta hus på Scalateatern i Stockholm. Nu är det dags att ge sig ut på Sverigeturné. Regissör för showen är ingen mindre än komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de fördjupat och förnyat Annikas tidigare shower och iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som angår oss alla – relationer. 

Regeringen har nu beslutat om att sammankomster med fler än 50 personer förbjuds. Det innebär att vi nu har flyttat samtliga datum för Relationsshowen till hösten 2020 och våren 2021. Detta är ett beslut och hinder utanför arrangörens, det vill säga vår kontroll, så kallad force majeure. Köpta biljetter kommer gälla till dessa nya datum men någon återbetalning för köpta biljetter kommer inte erbjudas.

Detta är en svår situation för oss alla och hoppas du har förståelse för läget. Om du har vidare frågor, vänligen maila in till oss på info@annikarmalmberg.se så besvarar vi så fort vi kan.

Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och kanske en och annan aha-upplevelse. Annika bjuder frikostigt på sina egna erfarenheter av just relationer; tillkortakommanden, misstag men också de gånger det varit lätt och känts rätt.

Annika R Malmberg är föreläsaren, författaren, artisten som gjort sig känd för sina roliga och färgstarka scenframträdanden där hon pricksäkert lyckas tolka alla våra olika personligheter och egenheter. Få kan som hon på ett så målande och underhållande sätt beskriva hur olika vi människor kan se på livet och hur det påverkar oss både på jobbet och hemma.

Ta med dina arbetskamrater, din familj, din partner eller dina närmaste vänner. Vi lovar er en oförglömlig kväll. Kom ihåg! Människor är olika, har rätt att vara olika och du kan inte göra om någon annan. Men med den här showen i bagaget kommer ni kunna greja det. Relationen alltså.

Köp dina biljetter här:

21 september Scalateatern Stockholmboka >>
22 september Scalateatern Karlstad – boka >>
24 september Stenhammarsalen Göteborg – boka >>
19 oktober Scalateatern Stockholmboka >>
20 oktober Nöjesteatern Malmö – boka >>
23 november Reginateatern Uppsala – boka >>
24 november Stenhammarsalen Göteborg – boka >>
våren 2021 Linköping vi återkommer med datum

Vilken tajming!

Annika är enormt bra! Vilken tajming, perfekt scennärvaro och så hisnande kul.

Utstrålning!

En helt grym föreställning! Vi var helt tagna av Annikas utstrålning, rapphet och styrka.

Folkbildande!

Alla borde få en chans att lyssna på och se Annika. Det är folkbildande.