Föreställningen Framgång

Succé för föreställningen Framgång

Av och med Annika R Malmberg Hamilton

Annika R Malmberg Hamilton är inte bara VD för Hamilton Group, hon är författare, föreläsare och framgångscoach också. Just nu turnerar hon i Sverige med den inspirerande och underhållande föreställningen Framgång.


Showens koncept grundar sig på de fyra personlighetstyperna eldröd, skogsgrön, havsblå och solgul. Varje färg motsvarar olika egenskaper, som vi har olika stora portioner av. Att lära sig läsa av sin omgivning och anpassa sin kommunikation efter mottagaren, både i yrkes- och privatlivet, kan vara ett sätt att nå framgång, menar Annika.

 

Föreställningen byggs upp av humoristiska tolkningar av hur olika vi kan se på livet, och hur våra personligheter påverkar våra relationer. Vad händer till exempel när en eldig och resultatdriven röd person ska diskutera med en regelstyrd och principfast havsblå person?

Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva. Vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Inget kunde vara mer fel. Det är först när vi inser att vi kan ha olika önskelistor och ändå tillhöra samma familj eller vara ett par, som vi kan få riktigt bra relationer att växa fram

Upptäck boken Tändvätska av Annika R Malmberg Hamilton

Tändvätska BOK

Annikas bok Tändvätska ligger till grund för föreställningen och handlar om konsten att brinna utan att brinna upp.

Den är fylld av verkliga exempel och tips som du kan använda i alla delar  av ditt liv. Med mycket energi går Annika in i rollen som framgångsexpert i vilken hon försöker hjälpa alla att bli bättre på att ta emot kritik, identifiera sina styrkor och omfamna utmaningar.

Du får konkreta och användbara råd för hur man säljer in idéer, hanterar avundsjuka, varför framgång föder framgång, hur framgångsrika team fungerar och mycket, mycket annat.

Vi erbjuder självklart förmånliga mängdrabatter på alla våra böcker i samband med en föreläsning.

Kontakta mig om ni vill beställa boken eller boka Annikas föreläsning

Johan Hamilton

Johan Hamilton
E-post: johan@hamiltongroup.se
Telefon: 070-868 45 68