Våra böcker

Böcker & publikationer

Lär dig bygga starka relationer, identifiera dina styrkor, sälja in dina idéer, hantera avundsjuka, våga ta konflikter och lära av dem, hemligheterna bakom ett framgångsrikt team och mycket annat.
Bok Make it Work

Ny bok – Make It Work

Make It Work handlar om hur du kan få dina viktigaste relationer i livet att fungera. Om hur alla kan lära sig att utnyttja kraften i våra olikheter. Det är en enkel, underhållande och praktisk guide till hur man blir bättre på att acceptera att andra människor inte alltid är som du, hur man undviker de vanligaste krockarna och hittar nya sätt att mötas på.

BOK – Guldläge

Vill du vara säker på att dina kunder ska lämna dig nöjda, glada och efter att ha genomfört det perfekta köpet? Vill du ge service i världsklass? Och vill du samtidigt ha roligare på jobbet? Då har du ett guldläge! Och då är den här boken för dig.

BOK - Ta skit! Och gör det till guld.

BOK – Ta skit! Och gör det till guld

Många har fått lära sig att inte ta skit från någon. Inte från chefer, kollegor, kunder, familj eller vänner. I boken berättar Annika R Malmberg om vinsterna med att bli bättre på att ge och ta kritik och menar att rätt använd kritik leder till att vi utvecklas snabbare, blir mer omtyckta och får bättre relationer. Du får lära dig att rikta din energi så att det som i början gör ont kan användas till att göra dig starkare och ännu mer framgångsrik.

BOK - Tändvätska pris

BOK – Tändvätska

Vissa behöver bara några stänk, andra kan behöva dunka på rätt bra för att elden ska ta fart. Någon form av tändvätska i livet behöver vi alla. Annika R Malmberg bjuder på användbara råd för hur man säljer in idéer, hanterar avundsjuka, hur framgång kan föda framgång, hur framgångsrika team fungerar och mycket, mycket annat.

avatar-he
Sven Hagströmer
Entreprenör och finansman

Annika R Malmberg Hamilton levererar 240 sidor med tändvätska som får även den suraste att tända till. För många blir den garanterat en nytändning!